fbpx

Περιγραφή

Αρκετοί άνθρωποι επαναπαύονται με αυτά που ήδη έχουν και δεν κάνουν το επόμενο βήμα για να αποκτήσουν ή να πετύχουν περισσότερα.

Μένουν στη ζώνη άνεσης τους ίσως γιατί έτσι έμαθαν μέσα από την κοινωνία, την οικογένεια, το σχολείο να κάνουν δηλαδή τα απολύτως απαραίτητα, ώστε να μπορούν να επιβιώσουν. Διατηρούν τις ίδιες σχέσεις, την ίδια δουλειά, μένουν στην ίδια οικονομική κατάσταση κλπ και με αυτόν τον τρόπο βλέπουν τις μέρες και τα χρόνια να περνάνε, παραμένοντας στον ίδιο φαύλο κύκλο της ζωής τους σαν ένα χάμστερ που τρέχει χωρίς σταματημό πάνω στη ρόδα του. Περνάει η ζωή από μπροστά τους χωρίς καν να το καταλάβουν, μένοντας στα ίδια, τα απλά, τα εύκολα.

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουν ανθρώπους επιτυχημένους και ζηλεύουν αυτήν την επιτυχία, τον τρόπο ζωής τους, την οικονομική τους κατάσταση. Θέλουν να τους μοιάσουν. Θέλουν να πετύχουν. Θέλουν αυτόν τον τρόπο ζωής. Θέλουν να είναι οικονομικά ευκατάστατοι. Αλλά…

Εδώ έρχεται το μεγάλο αλλά και οι δικαιολογίες όπως δεν γεννήθηκα πλούσια/ος, δεν έχω τις γνώσεις και δεν ξέρω πως να το κάνω, δεν έχω τους κατάλληλους γνωστούς, είμαι αδικημένη/ος από τη ζωή, δεν υπάρχουν ευκαιρίες στη χώρα μου κλπ.

Άρα τι να κάνω; Απλά μένω σε αυτά που ξέρω να κάνω καλά, μένω στάσιμη/ος και η ζωή περνάει. Ζηλεύω ωστόσο αυτούς που πετυχαίνουν γιατί αυτά που έχουν τα θέλω και εγώ αλλά δεν κάνω κάτι για να τα αποκτήσω. Γιατί ποιος άραγε ξεκινάει ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ για να φτάσει στην κορυφή;

 

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως δεν είσαι ο μόνος που θα ξεκινήσει από το δικό του μηδέν για να φτάσει στην κορυφή; Ο Elon Musk, η Oprah Winfrey, ο Steve Jobs, ο Ωνάσης, o Ed Sheeran, ο Tony Robbins και άλλοι πολλοί ξεκίνησαν ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ. Ή αν δεν είσαι στο μηδέν, αλλά δεν ξέρεις και πως να κάνεις το επόμενο βήμα ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, πάλι δεν είσαι ο μόνος. Πολλοί άνθρωποι αποτυγχάνουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, γιατί δεν ξέρουν πως να κάνουν το επόμενο βήμα ή δεν γνωρίζουν ποιο είναι το επόμενο βήμα.

Σκέψου λοιπόν

Άφηνες πίσω σου όλες αυτές τις δικαιολογίες που λες στον εαυτό σου, την αβεβαιότητα και το φόβο και αναλάμβανες δράση, φτάνοντας στην κορυφή.

Αναγνώριζες τα εμπόδια που υπάρχουν στη ζωή σου και σε κρατούν πίσω και με τα κατάλληλα εργαλεία, μπορούσες να τα αντιμετωπίσεις, ώστε να φτάσεις στην κορυφή.

Είχες την αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου, ώστε αυτά που θέλεις να πετύχεις για να φτάσεις στην κορυφή σου, μπορείς να τα πετύχεις από το δικό σου μηδέν.

Με ένα σωστό πλάνο δράσης, κατάφερνες να φτάσεις στην κορυφή.

Την στασιμότητα που έχεις στη ζωή σου την αντικαθιστούσες με πρόοδο, εξέλιξη και τελικά επιτυχία-κορυφή.

Την κορυφή που έχεις για σένα στο μέλλον, την έφτανες.

 

Ανεξάρτητα από την υπάρχουσα κατάσταση σου-το δικό σου μηδέν, αυτό που πρέπει να γνωρίζεις ή να μάθεις είναι, ότι την ευθύνη για να φτάσεις στην κορυφή που έχεις στο μυαλό σου, την έχεις μόνο εσύ. Είναι αποκλειστική σου ευθύνη, να αλλάξεις και να πράξεις για να πας τη ζωή σου στην επόμενη πίστα.

Στο σεμινάριο ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ-φτάσε στην κορυφή

 • Ο αόρατος εχθρός που οδηγεί σε στασιμότητα.
 • Στρατηγικές και τεχνικές διαχείρισης φόβου, αποτυχίας και απόρριψης.
 • Στρατηγικές και τεχνικές αύξησης αυτοπεποίθησης.
 • Η σωστή διαδικασία στοχοθέτησης.
 • Αρχές για αύξηση παραγωγικότητας.
 • Διαχείριση Πόρων και Ευκαιριών.
 • Διατήρηση της αλλαγής και του κινήτρου.
 • Αύξηση γνώσεων και ικανοτήτων.
 • Το σύστημα της επιτυχίας.

Μέσα από το σεμινάριο ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ-φτάσε στην κορυφή

✅ Να αναγνωρίζεις ποια είναι τα εμπόδια που σε κρατούν πίσω ή στη ζώνη άνεσης σου και πως να τα αντιμετωπίζεις.

✅ Πως να κερδίζεις το φόβο της αποτυχίας, να συνθλίβεις την αβεβαιότητα και τις αμφιβολίες.

✅ Να πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου και να γεμίζεις με αυτοπεποίθηση.

✅ Να θέτεις σωστούς στόχους και πλάνο δράσης.

✅ Τεχνικές που χρησιμοποιούν οι πιο παραγωγικοί άνθρωποι στον κόσμο και τη συνήθεια να αναλαμβάνεις δράση ώστε να είσαι παραγωγική/ος.

✅ Να αναλαμβάνεις τον έλεγχο του χρόνου, της ενέργειας και των χρημάτων σου που είναι οι απαραίτητοι πόροι για να φτάσεις στην κορυφή.

✅ Να διατηρείς το κίνητρο σου για την κορυφή και να μένεις συγκεντρωμένος σε αυτήν.

✅ Να αυξάνεις τις γνώσεις σου και να τις μετατρέπεις στις ικανότητες που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή.

✅ Να διαμορφώνεις το δικό σου σύστημα επιτυχίας για να φτάσεις στην κορυφή από το μηδέν σου.

το σεμινάριο ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ-φτάσε στην κορυφή;

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε όλους. Είτε νομίζεις ότι βρίσκεσαι στο μηδέν, είτε έχεις κάνει κάποια βήματα προς στην κορυφή αλλά κάπου σε βρήκε η στασιμότητα, το σεμινάριο αυτό είναι για εσένα. Όλα όσα χρειάζεσαι για να φτάσεις στην κορυφή και όλα όσα έχω και εγώ χρησιμοποιήσει στη μέχρι τώρα πορεία μου, θα σου τα αναλύσω σε αυτό το σεμινάριο.

 

ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ

 • Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022.
 • Τρόπος Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Δια Ζώσης
 • Τοποθεσία Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Αίθουσα «Nahama», Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, Λεωφόρος Στρατού 2Α ,Θεσσαλονίκη
 • Διάρκεια Σεμιναρίου: 4 ώρες
 • Ώρα Έναρξης: 17:00
 • Ώρα προσέλευσης: 16:30
 • Διάλειμμα: 20΄λεπτών
 • Αριθμός Εισιτηρίων: 60 θέσεις

Κλείσε το εισιτήριο σου

Ναι θέλω να συμμετάσχω

65
 • ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ-φτάσε στην κορυφή
 • Τιμή μετά τη λήξη του Early Bird

Η τιμή περιλαμβάνει 24% ΦΠΑ

Έχεισ απορίες;

επικοινωνησε μαζι μασ

Στείλε μας το μήνυμα σου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να συζητήσουμε για οποιαδήποτε θέμα σε ενδιαφέρει.

τηλεφωνο

+30 2109532242

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚοΙΝΩΝΙΑΣ