fbpx

Έναρξη:

«Το μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει αλλά μια φωτιά που πρέπει ν’ ανάψει» - Πλούταρχος Αυτό ακριβώς πρεσβεύει ο Παναγιώτης ,και αυτή την φωτιά ανάβει μέσα μας χωρίς να καίγεται κανείς! Κανείς δεν μου είχε μάθει , μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τόσες τεχνικές στην αποκωδικοποίηση και την διαχείριση των σκέψεων ,των συναισθημάτων και των συμπεριφορών τόσο των δικών μου ,αλλά και των γύρω μου. Μπήκα σε ένα ταξίδι προσωπικής εξερεύνησης , και ένωσα χαμένα κομμάτια εσωτερικού παζλ . Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να το περιγράψω αλλά ειλικρινά είναι σαν να ξανασυστήνεσαι με τον ίδιο σου τον εαυτό ..που πιστέψτε με πως μετά το NLP μόνο ο ίδιος δεν είναι. Άπειρα ευχαριστώ στην ομάδα του Success Hype με τον πιο χαρισματικό coach.

Αποστολία Παπαλούδη

Γίνε ένας αποτελεσματικός Coach

Το diploma στο Coaching with NLP είναι το ιδανικό πρόγραμμα που μπορεί γρήγορα και αποτελεσματικά να σε εξοπλίσει με τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να γίνεις ένας αποτελεσματικός Coach.

Είτε θέλεις να μάθεις και να αναπτύξεις νέες πολύτιμες δεξιότητες είτε θέλεις να εκτοξεύσεις την επαγγελματική σου καριέρα στο Coaching, αυτό το πρόγραμμα θα σου παρέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και πρακτικές.

Παναγιώτης Φάσσας
NLP Trainer by INLPTA and Coaching trainer by IATC

Περιγραφή του προγράμματος:

To Diploma in Coaching with NLP είναι ένα εντατικό πρόγραμμα 10 εβδομάδων, που συνδιάζει αποτελεσματικά την πρακτική του Coaching με τα εργαλεία και το πλαίσιο του NLP (νεύρο-γλωσσικού προγραμματισμού). Το πρόγραμμα αυτό είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να γίνεις επαγγελματίας Coach, αλλά και για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν το πως μπορούν να χρησιμοποιούν τα πανίσχυρα εργαλεία του Coaching στην καθημερινότητα τους, στις σχέσεις και στην επαγγελματική τους ζωή. 

Οι πυλώνες του προγράμματος:

Το Diploma in Coaching with NLP (DiCNLP) στηρίζεται σε 3 βασικούς πυλώνες:

The Attitude of Coaching: Η νοοτροπία και ο μεθοδικός τρόπος σκέψης του αποτελεσματικού Coach

Η βαθιά και εμπεριστατωμένη γνώση της απαιτούμενης ύλης: Αρχές, μοντέλα, χάρτες, δεξιότητες και τεχνικές

Πρακτική εμπειρία και εφαρμογή: Ενσωμάτωση των γνώσεων και των απαραίτητων δεξιοτήτων

 • Οι 10 θεμελιώδεις αρχές του Coaching
 • Ο ρόλος και η λειτουργία του Coach
 •  Τα κλειδιά της χημείας στην επικοινωνία, γρήγορο χτίσιμο εμπιστοσύνης με τον πελάτη και αποτελεσματικές τεχνικές για να καθοδηγούμε αποτελεσματικά τους άλλους.
 • Το Σύστημα της Επιτυχίας: Μοντέλα στοχοθέτησης, ξεκαθάρισμα στόχων, ενίσχυση motivation και δημιουργία αναλυτικού πλάνου δράσης για την σίγουρη επίτευξη στόχων.
 • Τα μυστικά της συναισθηματικής νοημοσύνης. Πως να αναγνωρίζεις και να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματα σου και πως να αναγνωρίζεις και να επηρεάζεις θετικά τα συναισθήματα των άλλων.
 • Αισθητηριακή οξύτητα και το μοντέλο επικοινωνίας και αλλαγής στο Coaching. 
 • Γλωσσικά μοντέλα αλλαγής συμπεριφοράς και συνηθειών του Coaching.
 • Μοντέλα ερωτήσεων με τα οποία θα βοηθάς τον εαυτό σου και τους πελάτες σου να αποκτούν απόλυτη διαύγεια και να λύνουν τα προβλήματα τους.
 • Συνήθειες – Πιστεύω – Αξίες: Εκμαίευση – Ιεράρχηση – αλλαγές που κρατούν στο χρόνο
 • Εισαγωγή στις Χρονογραμμές, δουλεύοντας με τις πηγές του πελάτη για επίλυση προβληματικών καταστάσεων στο παρελθόν, παρόν και μέλλον
 • Το Coaching ως σύγχρονη και προσοδοφόρα επαγγελματική δραστηριότητα. Επιχειρηματικές πρακτικές και μέθοδοι προβολής
 
Πρακτικές ικανότητες: Όλα τα παραπάνω, θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με αυτοπεποίθηση μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος
 
Πρόγραμμα εκπαίδευσης:
 
 • 10 εβδομάδες 
 • 30 ώρες εκπαίδευσης στην τάξη (δια ζώσης και διαδικτυακά) 3+ ώρες εβδομαδιαίως
 • Ασκήσεις και μελέτη για το σπίτι
 • Πηγές για περεταίρω μάθηση και πρακτική
 • 1 ώρα Live QnA την εβδομάδα
 • Πρακτική ασκήσεων σε ζευγάρια και ομάδες των τριών
 
Προαπαιτούμενα εγγραφής:
Πάθος και δίψα για εξέλιξη και συνεισφορά
 
Προαπαιτούμενα ολοκλήρωσης του προγράμματος και λήψης πιστοποίησης:
 • Ολοκλήρωση και των 10 modules (είτε Live είτε σε μαγνητοσκόπηση)
 • Επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος 
 

*Επιπλέον πρόγραμμα πιστοποίησης 6 ωρών από την IATC (International Academy of Training and Consulting) – (προαιρετικό)

 

Σημαντικές για το πρόγραμμα

 • Ξεκινάει 25 Απριλίου του 2023
 • Έχει διάρκεια 10 εβδομάδες. Συνολικά 10 μαθήματα των 3 ωρών + extra QnA sessions
 • Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στον καινούριο μας χώρο στην Καλλιθέα με παράλληλη μετάδοση μέσω zoom
 • Στο τέλος του προγράμματος θα δοθεί η παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση, “Diploma in NLP” από την INLPTA και για όσους θέλουν η πιστοποίηση Coaching από την IATC.

Κόστος: 500

Έκπτωση εφάπαξ καταβολής: 450€ (εφάπαξ καταβολή).

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η διεθνής πιστοποίηση από την INLPTA (International NLP Trainers Association)

Η δεύτερη Πιστοποίηση, από IATC (International Academy for Training and Consulting) (προαιρετικό): 150€

Στα δίδακτρα συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

Τρόποι Πληρωμής:

Δυνατότητα δόσεων: Εξόφληση σε 3 άτοκες (3*167€) μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας

Μεταφορά σε Τραπεζικό Λογαριασμό, IBAN (Τράπεζα Πειραιώς).
Χρήση Πιστωτικής / Χρεωστικής κάρτας, PayPal

Tρόποι

Ειδική τιμή εφάπαξ καταβολής 

450€

2 άτοκες δόσεις των 250€

500€

3 άτοκες δόσεις των 167€

500€

1 δόση των 150€

150€

Έχεις απορίες;

επικοινωνησε μαζι μασ

Στείλε μας το μήνυμα σου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να συζητήσουμε για οποιοδήποτε θέμα σε ενδιαφέρει.

τηλεφωνο

για το πρόγραμμα

Γιώργος Γρηγοράκης – Life and Mindset Coach

Πραγματικά η καλύτερη επένδυση χρόνου και χρημάτων που έχω κάνει. Παναγιώτη σ’ ευχαριστώ γι αυτή τη μοναδική εμπειρία. Έμαθα απίθανα πράγματα για το μυαλό, τη διαχείριση των συναισθημάτων και του πώς να προσφέρω στο συνάνθρωπο….Τα εργαλεία που μας έδειξες για να γίνουμε αποτελεσματικοί coach με βοήθησαν πολύ να μάθω καλύτερα τον εαυτό μου και όσα θέλω και μπορώ να πετύχω, και κυρίως νιώθω έτοιμος να τα μεταλαμπαδεύσω και σε άλλους ανθρώπους. Σ’ ευχαριστώ πολύ και πάλι, κι εύχομαι η ΟΜΑΔΑΡΑ του Success Hype να μεγαλώνει συνεχώς. Το αξίζεις κι εσύ και όλα τα παιδιά της ομάδας!!!

Κωνσταντίνος Μπαβέλλας

Παναγιώτη το diploma in coaching with NLP, ήταν μια πολυ ομορφη εμπειρία και η δομή του προγραμματος ήταν τέτοια, όπου απλά το κάνει κατάλληλο για οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει!!! Μου άρεσαν η μεταδοτικοτητα σου και η υπομονή σου με τις ερωτήσεις που κάναμε και παρ'όλο που βγαίναμε συνεχώς εκτός προγραμματος, εσυ ήσουν εκεί για να μας λυσεις όλες τις απορίες και να μας δώσεις επιπλέον υλικό 😊 Την συγκεκριμένη πιστοποιηση δεν θα την προτεινα μόνο σε κάποιον άνθρωπο που θέλει να γίνει NLP coach, αλλά και σε οποιονδήποτε θέλει να αυξήσει την αποτελεσματικότητα του, στην ευρύτερη επικοινωνία με τους ανθρώπους γυρω του 😄

Νικόλαος Γαλατσίδας

Εύχομαι αυτός ο αυθορμητισμός να μην αλλάξει με τα χρόνια και τις επιτυχίες. Κράτησε τη μαγεία που έχεις μέσα σου και τον ενθουσιασμό σου όσο μπορείς γνήσιο και καθαρό. 

Έχω σπουδάσει διαχρονικά πολλά και διάφορα. Έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια  διαδικτυακά αλλά και δια ζώσεις γιατί είμαι εκ φύσεως ένα ανήσυχο άτομο. . .  Είναι (πρέπει να ομολογήσω), από τις μοναδικές φορές που πραγματικά νοιώθω μέσα μου ένα ξεχωριστό ενθουσιασμό και μια ιδιαίτερη χαρά για το μάθημα.

Θυμάμαι που σε γνώρισα μέσα από τα μικρά βιντεάκια που ξεκίνησες να κάνεις στο YouTube. Με αυτά μου έκανες παρέα στον πρωινό μου περίπατο και με προβλημάτιζες καθημερινά και με ένα διαφορετικό θέμα, το οποίο μετά επεξεργαζόμουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μετά παρακολούθησα κάποια από τα σεμινάρια σου και μαγεύτηκα τόσο από την ωριμότητα της ηλικίας σου, όσο και από τις γνώσεις και τη μεταδοτικότητα σου. Πολύ συνειδητοποιημένη πλέον αποφάσισα να παρακολουθήσω μαζί σου το NLP (φεύγοντας από το κολλέγιο που θα το έκανα) και συμπαρέσυρα μαζί μου και όλη την ομαδοπαρέα μου (αν το μάθουν στο κολλέγιο θα με μπλοκάρουν από το σύστημα τους)

Πραγματικά Παναγιώτη μου, είμαστε όλοι γοητευμένοι τόσο μαζί σου όσο και με τον τρόπο σου ως εκπαιδευτής. Δεν είναι μόνο οι γνώσεις που έχουμε αποκομίσει μέσα από το πρόγραμμα σου. Είναι και πολλά άλλα. Εγώ προσωπικά με όλες αυτές τις ασκήσεις που κάναμε, έχω βοηθηθεί τα μέγιστα. Κάναμε πρακτική εξάσκηση των ασκήσεων μόνοι μας, ζευγαράκια αλλά και ομαδικά όλη η παρεούλα, ναι και οι 8 και ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Αναλώσαμε μεταξύ μας αρκετό χρόνο και ήταν αρκετές οι φορές που παρασυρόμασταν και μέναμε μέχρι τις πρωινές ώρες κάνοντας εξάσκηση ή διαβάζοντας διαδικτυακά. Εγώ προσωπικά έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου πολλά που αφορούν την Παναγιώτα. Είδα τα πράγματα από διαφορετική οπτική. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έχεις δώσει Παναγιώτη μου. 

Παναγιώτα Δημητρίου

To  Diploma in Coaching with NLP είναι ένα χρήσιμο πρόγραμμα για όλους. 
Σε αυτό το πρόγραμμα έμαθα τεχνικές αυτεπίγνωσης, τρόπους με τους οποίους μπορώ να θέτω σωστά δομημένους στόχους, ώστε να χαράσσω μια διαδρομή και ένα σχέδιο δράσης που θα με οδηγεί στην επιτυχία. 
Οι αποφάσεις μου πλέον δεν λαμβάνονται τυχαία ή παρορμητικά αλλά σύμφωνα με την εστίαση που εγώ η ίδια επιλέγω. 
Κατανόησα τις αξίες μου και πως αυτές μπορούν να αποτελέσουν κίνητρο για την λήψη αποφάσεων. 
Έμαθα να αναγνωρίζω και να διαχειρίζομαι τα συναισθήματα μου και το κυριότερο να καταλαβαίνω τα συναισθήματα των άλλων με αποτέλεσμα να δημιουργώ ποιοτικότερες σχέσεις και να εμπνέω θετικά τους ανθρώπους γύρω μου.
Όποιος αγαπαει τον εαυτο του και θελει να χτίσει όμορφες και υγιείς σχέσεις με τους γυρω του η συμμετοχη στο προγραμμα Diploma in Coaching with NLP είναι ένα πολύτιμο δώρο που μπορεί να προσφέρει στον εαυτό του.
Προσωπικά για εμένα το Diploma in Coaching with NLP είναι μια πόρτα που άνοιξα που με οδηγεί σε ένα φωτεινό μονοπάτι που στο τέλος του βρίσκεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. 
Χάρηκα πραγματικά που γνωρισα τον Παναγιωτη και την ομαδα του και είναι τιμή μου που τον είχα οδηγό σε αυτό το όμορφο ταξίδι μαθησης.

Γεωργία Λελεμψή

Δάσκαλε θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το νοιάξιμο! την ανθρωπιά! την δοτικότητα! κ την αγάπη! που έδωσες κ δίνεις σε εμένα αλλά κ σε όλους τους μαθητές σου! Θέλω επίσης να σου πω ότι η απλότητα κ η αμεσότητα που διδάσκεις με έχει βοηθήσει να καταλάβω... να κατανοήσω... να βρίσκω το νόημα ! (Κ όπως λένε. τι είναι αυτό που καθορίζει έναν καλό δάσκαλο? Όσο περισσότερο γνωρίζει το αντικείμενο... Τόσο πιο απλά το μεταφέρει! Όλα αυτά που προείπα σε χαρακτηρίζουν απόλυτα. Είμαι ευγνώμων που μαθήτευσα κοντά σου!

Κάτια Νικολίτση

«Το μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει αλλά μια φωτιά που πρέπει ν’ ανάψει» - Πλούταρχος Αυτό ακριβώς πρεσβεύει ο Παναγιώτης ,και αυτή την φωτιά ανάβει μέσα μας χωρίς να καίγεται κανείς! Κανείς δεν μου είχε μάθει , μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τόσες τεχνικές στην αποκωδικοποίηση και την διαχείριση των σκέψεων ,των συναισθημάτων και των συμπεριφορών τόσο των δικών μου ,αλλά και των γύρω μου. Μπήκα σε ένα ταξίδι προσωπικής εξερεύνησης , και ένωσα χαμένα κομμάτια εσωτερικού παζλ . Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να το περιγράψω αλλά ειλικρινά είναι σαν να ξανασυστήνεσαι με τον ίδιο σου τον εαυτό ..που πιστέψτε με πως μετά το NLP μόνο ο ίδιος δεν είναι. Άπειρα ευχαριστώ στην ομάδα του Success Hype με τον πιο χαρισματικό coach.

Αποστολία Τοπαλούδη

Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις NLP Coach , αυτή είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις! Ακόμα και εάν δε το βλέπεις επαγγελματικά, το diploma αυτό θα σου προσφέρει πραγματική αξία που θα σε βελτιώσει ώς άνθρωπο! Ο Παναγιώτης είναι επαγγελματίας, δοτικός και εξαιρετικός χαρακτήρας! Σε ευχαριστούμε πολύ Δάσκαλε!!!

Γιώργος Γιακουμίδης

Για σένα που θέλεις να εξελιχθείς ως άνθρωπος, να εκπαιδευτείς ως coach και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, ο Παναγιώτης είναι ο καλύτερος δάσκαλος, εκπαιδευτής! Ένας νέος και υπέροχος άνθρωπος με πολλές γνώσεις, χιούμορ και τεχνικές που θα σε εκπλήξουν! Σε ευχαριστώ πολύ Master Πάνος!

Μαρία Σπανού

Το πρόγραμμα nlp που διδάσκεις Παναγιώτη είναι έμπνευση! Προτείνω να το κάνουν όλοι είτε επαγγελματίας ψυχικής υγείας είτε για προσωπική εξέλιξη. Εγώ ένιωσα εξέλιξη ως CBT θεραπεύτρια στην δουλειά μου και φωτίστηκαν πολλά σημεία της ζωής μου! Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσεων! Ευχαριστώ για την αμεσότητα σου ως μέντορας και την μεταδοτικότητα σου. Δεν μπορώ να μην αναφέρω την γεναιοδωρία σου και το τρόπο που μας μεταφέρεις αυτή την εμπειρία! Σε ευχαριστώ!

Αλεξάνδρα Τακεσιάν

Ένας σπουδαίος δάσκαλος, με απλό τρόπο να εξηγεί τα δύσκολα πράγματα. Γιατί σπουδαίος δάσκαλος δεν είναι αυτός που διδάσκει, αλλά αυτός που εμπνέει!
Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το μάθημα αν θέλετε να γίνετε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Χριστίνα Λούσκου

Ο καλύτερος δάσκαλος, το καλύτερο παιδί, ο καλύτερος άνθρωπος! Πραγματικά αξίζει η προσπάθεια, είτε είσαι επαγγελματίας coach είτε αν θες να το κάνεις για τον εαυτό σου!

Μάρκος Βλάχος

 Στον καλύτερο coach που θα μπορούσε να έχει κανείς! Σε ευχαριστώ δάσκαλέ μου! Παντοτινά ευγνώμων για τις ώρες μαθημάτων και πρακτικών!

Ελένη Κολέτσα

 Ο Παναγιώτης είναι εξαιρετικός δάσκαλος! Γνώση , εμπειρία, πρακτική εξάσκηση, ποιότητα, σαφήνεια, κοινότητα! Αν είσαι επαγγελματίας coach και θέλεις να προσφέρεις ποιότητα στους coachee σου... Αν θέλεις να εξερευνήσεις τη δύναμή σου και να εξελιχθείς... Τότε το NLP είμαι για σένα!

Θεοδώρα Στυλιανού

Ξέρεις ότι, έχεις κάνει τη σωστή επιλογή δασκάλου , όταν ανυπομονείς για το επόμενο μάθημα! Όταν αυτά που μαθαίνεις βοηθάνε να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και να εξελιχθείς! Όταν μπορείς να τον συστήσεις ανεπιφύλακτα! Ανυπομονώ για την συνέχεια αγαπημένε! Σε ευχαριστώ.

Εύη Ισαάκογλου

Όταν κάτι είναι πολύ δυνατό...πρέπει να μοιράζεται για να γίνει δυνατότερο...όλα τα σεμιναρίου του success hype είναι πολύ ωραία...αλλά το σεμινάριο για το NLP είναι φανταστικό.πολυ γνώση κ πολύ ωραία δομημένη παρουσίαση.Αλλαξε ριζικά ο τρόπος σκέψης μου κ πήρα αποφάσεις που δεν περίμενα ποτέ ότι θα τολμούσα να πάρω.νομιζω ότι αν ασχολείστε με τον χώρο αυτοβελτιωσης επιβαλλεται να το παρακολουθησετε...είναι ότι πιο ωραίο έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής.κ η τιμή του συγκριτικά με άλλα που έχω παρακολουθήσει,είναι πάρα πολύ καλή.το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Στέλλα Περσέγογλου

Πολύ αξιόλογο και βοηθητικό, συνεισφέρει στην προσωπική βελτίωση και προσφέρει εκπληκτικά εργαλεία για να επιτευχθεί ο στόχος που βάζει ο κάθε άνθρωπος σε οποιονδήποτε τομέα.
Ο εκπαιδευτής, και αγαπημένος δάσκαλος, είναι μεταδοτικός και γίνεται κατανοητός χρησιμοποιώντας απλά παραδείγματα. 
Με λίγα λόγια είναι ένα value for money πρόγραμμα και θα έλεγα ένα MUST για όσους ενδιαφέρονται να καλυτερεύσουν τη ζωή τους, να κατανοήσουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.
Πραγματικά θα μου λείψουν τα μαθήματα που προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις και αναμνήσεις….είναι το μόνο αρνητικό που βρίσκω…ότι κάποια στιγμή τελειώνει

Βίκυ Στουρνάρα

Πολύ όμορφος χώρος και όλη η ομάδα του SuccessHype που σε κάνουν να νιώθεις σαν το σπίτι σου! Προσωπικά για εμένα τα σεμινάρια του Παναγιώτη με έκαναν να γνωρίσω και να καταλαβαίνω καλύτερα τον εαυτό μου να εξελίσσομαι και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος Αξίζει σίγουρα να δώσετε μια ευκαιρία στον εαυτό σας και να πάτε να δοκιμάσετε να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο του Παναγιώτη και σίγουρα δεν θα χάσετε!

Πέτρος Λότσιος

Απλά ένας υπέροχος άνθρωπος! Ένας άνθρωπος που το μόνο που θέλει είναι να βοηθήσει και να εξελίξει όσο περισσότερο γίνεται τον κόσμο γύρω του. Ένας άνθρωπος που δίνει αξία σε κάθε συνάνθρωπο του ξεχωριστά. Ένας άνθρωπος που προσφέρει αβίαστα πάντα με αγάπη και με όμορφες προθέσεις. Σε ευχαριστώ δάσκαλε. Σε ευχαριστώ για όλα. Πάμε να αφήσουμε τον κόσμο λιγάκι καλύτερο από ότι τον βρήκαμε.

Χασάν Βαλκάνλη

Το τρόπος του Παναγιώτη είναι μοναδικός. Έχει πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, τρομερή μεταδοτικότητα και καταφέρνει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρων των εκπαιδευόμενων χρησιμοποιώντας μοναδικές πινελιές χιούμορ. Το σημαντικότερο απ όλα όμως είναι ότι πρόκειται για έναν υπέροχο άνθρωπο που στέκεται δίπλα σου και προσφέρει απλόχερα την βοήθεια του σε ότι και αν χρειαστείς.

Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου

Το πρόγραμμα diploma in coaching του Παναγιώτη Φάσσα ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Πληθώρα ποιοτικών γνώσεων σε συνδυασμό με ένα υπέροχο κλίμα και έναν εκπαιδευτή που καταφέρνει να μεταδώσει τις γνώσεις του με πραγματικά υπέροχο τρόπο. Τί άλλο να ζητήσει κανείς;

Κώστας - Think it

Η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει ποτέ! Τα εργαλεία που έχω μάθει τα αποκαλώ "μαγικά"! Ευχαριστώ πολύ δάσκαλε!!!

Ελευθερία Γαϊτανίδου

Ένας σπουδαίος δάσκαλος, με απλό τρόπο να εξηγεί τα δύσκολα πράγματα. Γιατί σπουδαίος δάσκαλος δεν είναι αυτός που διδάσκει, αλλά αυτός που εμπνέει!
Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το μάθημα αν θέλετε να γίνετε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Χριστίνα Λούσκου

Tο Diploma in Coaching with NLP είναι μια δομημένη και εμπεριστατωμένη εκπαίδευση που απευθύνεται σε ειδικούς του χώρου αλλά και ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την προσωπικη τους εξέλιξη. Είτε ανήκεις στην πρώτη κατηγορία είτε στη δεύτερη είναι βέβαιο πως θα λάβεις αξία. Σε σύντομο χρόνο λαμβάνεις γνώσεις με τόσο ξεκάθαρο και κατανοητό τρόπο που σε άλλη περίπτωση ίσως απαιτείται περισσότερος χρόνος με αμφίβολο πολλές φορές αποτέλεσμα. Εγώ ως επαγγελματίας στον τομέα του Coaching μέσα από την εκπαίδευση του Παναγιώτη κατάφερα να δομήσω περισσότερο τη σκέψη μου, να καλλιεργήσω νέες δεξιότητες, να ενισχύσω τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιώ και φυσικά να ενισχύσω την αυτοπεποίθηση μου σε επαγγελματικό επίπεδο και όχι μόνο. Πέρα από το επίπεδο της εκπαίδευσης, θα ήταν παράλειψη μου να μην αναφέρω την γενναιοδωρία του Παναγιώτη σε όλους τους τομείς. Προσφορά, μοίρασμα, υποστήριξη, ενθάρρυνση, κατανόηση, κατάρτιση είναι μερικά από τα στοιχεία που τον ξεχωρίζουν. Προτείνω ανεπιφύλακτα την παρούσα εκπαίδευση σε όποιον βρίσκεται σε δίλημμα για το αν αξίζει να την παρακολουθήσει ή όχι.

Ειρήνη Μαρωνίτου

Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, τότε ο δάσκαλος εμφανίζεται»…. Και κάπως έτσι, σε μια περίπλοκη για εμένα περίοδο, σχεδόν σε όλους τους πυλώνες της ζωής μου στην οποία αναζητούσα τρόπους και μέσα να αναβαθμίσω τους στόχους μου, ανακτώντας ταυτόχρονα την αίσθηση της προοπτικής, ο δρόμος μου διασταυρώθηκε με εκείνον του Παναγιώτη και του Success Hype. Από την πρώτη στιγμή γνώριζα πως βρήκα αυτό που αναζητούσα.! Στο Diploma in Coaching with NLP by Success Hype, διδάσκονται και εφαρμόζονται τεχνικές και μέθοδοι, που σε συνδυασμό με το πλαίσιο του NLP αυτόματα το κατατάσσουν στο επίπεδο εκείνο όπου ο κάθε ένας και η κάθε μία γίνεται αποδέκτης πανίσχυρων εργαλείων, για την προσωπική και την επαγγελματική του πρόοδο και εξέλιξη. Ο Παναγιώτης, με απλότητα, γενναιοδωρία, σαφήνεια, χαμόγελο, ανεξάντλητη υπομονή, εφευρετικότητα και αυθεντικότητα κατευθύνει τους μαθητές του στον εξατομικευμένο στόχο τους. Δάσκαλε, σε ευχαριστώ από την καρδιά μου, γιατί μέσω των μαθημάτων, της προσωπικότητας, της ευρυμάθειας, του επαγγελματισμού και κυρίως της ψυχραιμίας σου (!), βρήκα την κατεύθυνση του δρόμο που έψαχνα. Σε ευχαριστώ γιατί πίστεψες σε εμένα, όπως και σε κάθε άλλον μαθητή σου, ότι μπορώ να αποδεσμεύσω το δυναμικό που έχω μέσα μου και έχοντας χτίσει μαζί στέρεες βάσεις να εκτοξευθώ.!

Ζένια Α.

Exclusive Bonus: Δώρο με την εγγραφή σου, συμμετοχή στο ζωντανό σεμινάριο “Το Σύστημα της Επιτυχίας” και απεριόριστη πρόσβαση στις μαγνητοσκοπήσεις του σεμιναρίου. (Αξία 80)

Έχεις απορίες;

επικοινωνησε μαζι μασ

Στείλε μας το μήνυμα σου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να συζητήσουμε για οποιοδήποτε θέμα σε ενδιαφέρει.

τηλεφωνο

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚοΙΝΩΝΙΑΣ