fbpx

Πάρε μέρος στις πληρέστερες εκπαιδεύσεις NLP

7 reviews
5/5
84 reviews
5/5

130 ώρες μεταμορφωτικού Coaching και προσωπικής βελτίωσης που θα σε βοηθήσει να ξεκλειδώσεις το πλήρες δυναμικό σου!

Μαζί μας μπορείς να εκπαιδευτείς από το Μηδέν και να φτάσεις στο επίπεδο του NLP Trainer

Τα προγράμματά μας είναι σχεδιασμένα με πολλή αγάπη και με μοναδικό σκοπό την δική σου επιτυχία

Τα προγράμματά μας

Diploma in Powerful Coaching with NLP

Ξεκίνα το ταξίδι σου για να γίνεις ΄ένας επιτυχημένος NLP Coach ή να αλλάξεις τη δική σου ζωή κάνοντας Self Coaching με τις πανίσχυρες τεχνικές του NLP

Ανακάλυψε Σε 11 Εβδομάδες Τις Πανίσχυρες Τεχνικές Που Χρησιμοποιούν Οι Μεγαλύτεροι Ηγέτες Στον Κόσμο.

ΕΝΑΡΞΗ: Φεβρουάριος 2024

NLP Practitioner Certification

Μπορείς να γίνεις ένας πανίσχυρος Coach που φέρνει καταπληκτικά και σίγουρα αποτελέσματα για τους πελάτες του!

Πάρε μέρος στο πληρέστερο πρόγραμμα NLP Practitioner διάρκειας 130+ ωρών

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ώστε να σου παρέχει τις γνώσεις, τις ικανότητες, την εμπειρία και τη νοοτροπία που χρειάζεσαι ώστε να γίνεις ένας πανίσχυρος NLP Coach που αλλάζει ζωές!

ΕΝΑΡΞΗ: 25 Οκτωβρίου 2023

Είσαι έτοιμος/η να πας τις δεξιότητές σου στο επόμενο επίπεδο και να γίνεις πραγματικός Master Practitioner?

Πάρε μέρος στο μεταμορφωτικό πρόγραμμα, NLP Master Practitioner.

Ένα εντατικό πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να γίνεις ακόμα καλύτερος Coach και θα σου δώσει τα εργαλεία να πραγματοποιείς τεράστιες αλλαγές στις ζωές των γύρω σου

ΕΝΑΡΞΗ: Σεπτέμβριος 2023

Οι εκπαιδευτές

Ο Παναγιώτης Φάσσας είναι ο ιδρυτής του Success Hype, εξειδικευμένος εκπαιδευτής νευρογλωσσικού προγραμματισμού πιστοποιημένος από την INLPTA, πιστοποιημένος εκπαιδευτής Coaching από την IATC (International Academy for Training and Consulting), High Performance Coach πιστοποιημένος από το High Performance Institute, IEMT Practitioner (Integral Eye Movement Therapy) και ειδικός στρατηγικής παρέμβασης, πιστοποιημένος από Robbins–Madanes Training. 

Πραγματοποιεί εκπαιδεύσεις και σεμινάρια σε πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, σε σχολές, Πανεπιστήμια και δημόσια σχολεία.

Από τα προγράμματα του έχουν αποφοιτήσει περισσότεροι από 5.000 μαθητές.

Ο Κωνσταντίνος εκπαιδεύτηκε στο Νεύρο – Γλωσσικό Προγραμματισμό στην Ελλάδα, την Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει εκπαιδευτεί με εξαιρετικούς και διεθνώς αναγνωρισμένους εκπαιδευτές σε όλο τον κόσμο, όπως οι συνιδρυτές του NLP Richard Bandler και John Grinder, οι παγκοσμίου φήμης NLP Master Trainers Wyatt Woodsmall, Michael Breen, Paul McKenna, Kate Benson και πολλοί άλλοι. Είναι εγκεκριμένος εκπαιδευτής του Andrew T. Austin’s IEMT (Integral Eye Movement Therapy).

Ο Κωνσταντίνος είναι ένας από τους ελάχιστους εκπαιδευτές που εργάζονται με τον Δρ. Wyatt Woodsmall, ο οποίος έχει φτάσει τόσο σε επίπεδο ποιότητας και τεχνογνωσίας στην εκπαίδευση για τη διεξαγωγή της Εκπαίδευσης Πιστοποίησης Επαγγελματιών NLP όσο και στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εκπαιδευτών για την Terra Egitim International Training and Research. 

Τι είπαν για τα προγράμματά μας

Τον Παναγιώτη τον γνώρισα μέσω του podcast του στο Spotify και τα videos του στο Youtube, οπότε μόλις είδα ότι ξεκινάει πρόγραμμα αυτοβελτίωσης (Personal Development Workshop) έκανα εγγραφή την ίδια ημέρα. Ο Παναγιώτης είναι ένας εξαιρετικά μεταδοτικός coach και πάνω απ'όλα  άνθρωπος με ενσυναίσθηση, που από την πρώτη κιόλας συνάντηση κάνει αυτόν που είναι απέναντι του να νιώσει άνεση και ηρεμία, οι δε γνώσεις του βοηθάνε πάρα πολύ στην αυτοβελτίωση του καθενός αλλά και στην επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας.Οι 10 εβδομάδες του προγράμματος Personal Development Workshop με βοήθησαν να ανακαλύψω το δυναμικό που κρύβω μέσα μου, έμαθα να θέτω καλά ορισμένους στόχους από την πρώτη κιόλας εβδομάδα αλλά και να χτίσω τη ψυχική ανθεκτικότητα που χρειάζομαι ώστε να πραγματοποιήσω αυτά που έχω οραματιστεί! Μέσα από το PDW, άλλαξε η καθημερινή συμπεριφορά μου, οι σκέψεις μου και το συναίσθημα μου προς το πολύ καλύτεροΝοιώθω ευγνώμων και τον ευχαριστώ πολύ τόσο τον ίδιο όσο και την καταπληκτική ομάδα του για όλα όσα ανακαλύπτω για τον εαυτό μου αλλά και τον κόσμο γύρω μου (οικογένεια, φίλους και συνεργάτες). Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο, βιώνω την ζωή μου πιο αποφασιστικά, δυναμικά και χαρούμενα πλέον.Ήταν μακράν το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου μες το 2022.

Νίκος Μαυράκης

Μόλις τελείωσα το πρόγραμμα Diploma in NLP με την ομάδα του Success Hype και είμαι όσο δε πάει ευγνώμων και ευχαριστημένος από όλα αυτά που πήρα μέσα από αυτή την εμπειρία. Η τιμή του προγράμματος σε σχέση με το συνολικό value που μπορείς να πάρεις από το πρόγραμμα αν ασχοληθείς ενεργά είναι εξαιρετικά χαμηλή και αξίζει χωρίς δεύτερη σκέψη. Όσον αφορά τον Παναγιώτη για 10 εβδομάδες που τον γνώρισα πρώτη φορά, έχω να πω ότι τα πιο σημαντικά από όλα όσα με κέρδισαν σε εκείνον είναι η αυθεντικότητα του η ειλικρίνεια και η ακεραιότητα του πάνω από όλα σαν άνθρωπος και φυσικά σαν coach . Δίνει γνώση ανιδιοτελώς το κάνει επειδή το αγαπάει και χωρίς να κοιτάει καθόλου τις ώρες και το ρολόι θα σε βοηθήσει όσο μπορεί στις περισσότερες αν όχι σε όλες τις ερωτήσεις που θα του κάνεις και ανεξαρτήτως του προγράμματος . Εγώ με ελάχιστες μόνο από τις ασκήσεις που ήδη έχω ξεκινήσει να εφαρμόζω έχω δει μεγάλη διαφορά σε θέματα που με απασχολούσαν καιρό και είχα κολλήσει κάπως και το πιο σημαντικό που πήρα είναι ότι μέσω του feedback που έμαθα να κάνω στον εαυτό μου πλέον ακόμα και αυτά που φοβάμαι να κάνω και να αντικρίσω τα βλέπω σαν ευχάριστη πρόκληση γιατί ξέρω ότι στην χειρότερη περίπτωση θα μάθω από την αποτυχία και θα γίνω καλύτερος και θα έρθω πιο κοντά στο στόχο μου . Μια μικρή απόφαση είναι που μπορεί να σας αλλάξει όλη τη ζωή!

Χρήστος Σαμούρ

Αυτό που θαυμάζω πιο πολύ στον Παναγιώτη είναι η θετική του ενέργεια, η αυθεντικότητα και η μεταδοτικότητά του. Είναι ένας εξαιρετικός δάσκαλος, πηγή έμπνευσης για τους μαθητές του, που το λέει η ψυχούλα του να προσφέρει την βοήθειά του σε όποιον την έχει ανάγκη! Παρακολούθησα το Diploma και το Pdw, δύο σεμινάρια που άνοιξαν τους ορίζοντες μου και μου έδωσαν τα εφόδια και τις γνώσεις να χαράξω έναν δρόμο προσωπικής αλλά και επαγγελματικής εξέλιξης. Ευχαριστώ από καρδιάς όλη την ομάδα, και ειδικά τον Παναγιώτη γι'αυτό το ταξίδι αυτοβελτίωσης που έκανα στο πλάι του

Ζέτα Ξαφάκη

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον καλύτερο Coach της Ελλάδος στον NLP. Άψογη συνεργασία και καταπληκτική διδακτική ύλη. Ο Παναγιώτης είναι τρομερά ευέλικτος και προσαρμόζει το μάθημα στις ανάγκες όλων των μαθητών. Η ποιότητα δια zoom είναι εξαιρετική και τα τεστ γίνονται χωρίς κανένα πρόβλημα, για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν δια ζώσης. Ένα μεγάλο μπράβο επίσης στη σύζυγό του που με υπομονή στηρίζει όλη αυτήν την όμορφη προσπάθεια! Υπέροχοι και οι δύο καθώς είναι πάντα εκεί για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή βοήθεια. πολλά πολλά μπράβο!!!

Κέλλυ Κριτικού

Είμαι πραγματικά ευγνώμων για το πρόγραμμα "Diploma in NLP Coaching" που παρακολούθησα στο Success Hype! Με βοήθησε να ανοίξω τους ορίζοντές μου, να αναπτυχθώ σε προσωπικό επίπεδο και να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους! Ο δάσκαλος Παναγιώτης δίνει όλη του την ψυχή σε αυτό που κάνει! Διδάσκει με ζήλο και ενθουσιασμό και χαίρεται να βλέπει τους μαθητές του να προοδεύουν και να εξελίσσονται, έτσι ώστε να γίνονται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να πραγματοποιούν τους στόχους τους! Συστήνω το πρόγραμμα σε όσους επιθυμούν να επενδύσουν στον εαυτό τους και να βελτιώσουν την ζωή τους σε όλους τους τομείς!!

Μαρία Λουλάκη

Αν θες το κάτι παραπάνω στη ζωή σου, αν θες ν' αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που σε εξελίσσουν και να φτάσεις στην κορυφή, αυτό είναι το σωστό μέρος για να μάθεις όλες τις τεχνικές και τους τρόπους προκειμένου να πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι. Ένας εκπληκτικός χώρος, με πολύ δυνατή ενέργεια και μια ομάδα που είναι δίπλα σου σε ότι χρειαστείς!πολλά πολλά μπράβο!!!

Κωνσταντίνος Νάνης

Tα σεμινάρια αυτά είναι το ό,τι καλύτερο έχω παρακολουθήσει στην Ελλάδα , ξεκινώντας από την οργάνωση , επικοινωνία, ύλη, εξάσκηση και επαφή μετά τον κύκλο μαθημάταων . Η αξία που πήρα δεν είναι διπλάσια βέβαια σε καμία περίπτωση . Είναι τριπλάσια από αυτό που περίμενα και συνιστώ τον Πάνο ως ειδικό σε NLP coaching ανεπιφύλακτα όχι μόνο για τον επαγγελματισμό του αλλά και για τις αξίες που έχει ως άνθρωπος και προσωπικότητα . Μόνο η γνωριμία μαζί του και η επικοινωνία μαζί του με έχουν διδάξει πολλά . από κει και πέρα αν σας ενδιαφέρει ο τομέας αυτοβελτίωσης , δεν πιστέυω να υπάρχει στην Ελλάδα καλύτερος άνθωπος να απευθυνθείτε .

Λάνα Μιχαλάτου

Αν κάποιος θέλει να βελτιωθεί ως άνθρωπος ή επαγγελματίας, ο Παναγιώτης είναι ο καλύτερος Δάσκαλος-coach στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο που χρόνια ειδικοί στο χώρο του coaching το ομολογούν. Προσωπικά είχα την ευκαιρία και τη τύχη στο NLP diploma να έχω Δάσκαλο τον Παναγιώτη. Σε κάθε του μάθημα είναι ακούραστος, υπομονετικός, μεταδοτικός, γνώστης με βαθειά ξεκάθαρη γνώση ώστε όσα λέει να ακούγονται απλά, να γίνονται κατανοητά με παραδείγματα, είναι παραστατικός ζωντανός με χαμόγελο τη περισσότερη ώρα, είναι ανθρώπινος κ οικείος χωρίς να χάνει από το σεβασμό, το θαυμασμό κ την έμπνευση που θέλει κάθε μαθητής από ένα δάσκαλο. Ο Παναγιώτης, η Εύη και όλη η ομάδα είναι παρόντες για όλους! Είναι καλοί Άνθρωποι κ Επαγγελματίες. Σέβονται τους μαθητές, τους πελάτες. Ότι κάνουν με μεράκι, αγάπη κ αξιοπρέπεια, αυτό που επικοινωνούν, αυτό είναι! Είμαι τυχερή κ ευγνώμων που στη σημερινή εποχή ψάχνοντας ανάμεσα σε τοοοοόσους «ειδικούς» coaches βρήκα τον καλύτερο Thank you 🙏🏻🙏🏻🙏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Ευπραξία Πιπίνη

Παρακολούθησα το ''diploma in nlp" και μπορώ να πω με απόλυτη σιγουριά πως ήταν η καλύτερη επένδυση χρόνου και χρημάτων που έχω κάνει ποτέ. Εξαιρετική διδακτική ύλη, με πληθώρα εργαλείων που έχουν άμεση εφαρμογή και αποτελεσματικότητα. Ο δάσκαλος Παναγιώτης είναι αυθεντικός επαγγελματίας γεμάτος θετική ενέργεια και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, πράγμα που απογειώνει το πρόγραμμά του. Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα του Success Hype για αυτό το υπέροχο ταξίδι, τα πέντε αστέρια δεν είναι αρκετά!!!

Μαριγιώτα Κλέττα

Άμεση ανταπόκριση σε κάθε απορία με την πλήρη κατάρτισή του και την κατάλληλη ενσυναίσθηση ενός δασκάλου.

Θεοδώρα Φωτίου

Πραγματικά η καλύτερη επένδυση χρόνου και χρημάτων που έχω κάνει. Παναγιώτη σ’ ευχαριστώ γι αυτή τη μοναδική εμπειρία. Έμαθα απίθανα πράγματα για το μυαλό, τη διαχείριση των συναισθημάτων και του πώς να προσφέρω στο συνάνθρωπο….Τα εργαλεία που μας έδειξες για να γίνουμε αποτελεσματικοί coach με βοήθησαν πολύ να μάθω καλύτερα τον εαυτό μου και όσα θέλω και μπορώ να πετύχω, και κυρίως νιώθω έτοιμος να τα μεταλαμπαδεύσω και σε άλλους ανθρώπους. Σ’ ευχαριστώ πολύ και πάλι, κι εύχομαι η ΟΜΑΔΑΡΑ του Success Hype να μεγαλώνει συνεχώς. Το αξίζεις κι εσύ και όλα τα παιδιά της ομάδας!!!

Κωνσταντίνος Μπαβέλλας

Παναγιώτη το diploma in coaching with NLP, ήταν μια πολυ ομορφη εμπειρία και η δομή του προγραμματος ήταν τέτοια, όπου απλά το κάνει κατάλληλο για οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει!!! Μου άρεσαν η μεταδοτικοτητα σου και η υπομονή σου με τις ερωτήσεις που κάναμε και παρ'όλο που βγαίναμε συνεχώς εκτός προγραμματος, εσυ ήσουν εκεί για να μας λυσεις όλες τις απορίες και να μας δώσεις επιπλέον υλικό 😊 Την συγκεκριμένη πιστοποιηση δεν θα την προτεινα μόνο σε κάποιον άνθρωπο που θέλει να γίνει NLP coach, αλλά και σε οποιονδήποτε θέλει να αυξήσει την αποτελεσματικότητα του, στην ευρύτερη επικοινωνία με τους ανθρώπους γυρω του 😄

Νικόλαος Γαλατσίδας

Εύχομαι αυτός ο αυθορμητισμός να μην αλλάξει με τα χρόνια και τις επιτυχίες. Κράτησε τη μαγεία που έχεις μέσα σου και τον ενθουσιασμό σου όσο μπορείς γνήσιο και καθαρό. 

Έχω σπουδάσει διαχρονικά πολλά και διάφορα. Έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια  διαδικτυακά αλλά και δια ζώσεις γιατί είμαι εκ φύσεως ένα ανήσυχο άτομο. . .  Είναι (πρέπει να ομολογήσω), από τις μοναδικές φορές που πραγματικά νοιώθω μέσα μου ένα ξεχωριστό ενθουσιασμό και μια ιδιαίτερη χαρά για το μάθημα.

Θυμάμαι που σε γνώρισα μέσα από τα μικρά βιντεάκια που ξεκίνησες να κάνεις στο YouTube. Με αυτά μου έκανες παρέα στον πρωινό μου περίπατο και με προβλημάτιζες καθημερινά και με ένα διαφορετικό θέμα, το οποίο μετά επεξεργαζόμουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μετά παρακολούθησα κάποια από τα σεμινάρια σου και μαγεύτηκα τόσο από την ωριμότητα της ηλικίας σου, όσο και από τις γνώσεις και τη μεταδοτικότητα σου. Πολύ συνειδητοποιημένη πλέον αποφάσισα να παρακολουθήσω μαζί σου το NLP (φεύγοντας από το κολλέγιο που θα το έκανα) και συμπαρέσυρα μαζί μου και όλη την ομαδοπαρέα μου (αν το μάθουν στο κολλέγιο θα με μπλοκάρουν από το σύστημα τους)

Πραγματικά Παναγιώτη μου, είμαστε όλοι γοητευμένοι τόσο μαζί σου όσο και με τον τρόπο σου ως εκπαιδευτής. Δεν είναι μόνο οι γνώσεις που έχουμε αποκομίσει μέσα από το πρόγραμμα σου. Είναι και πολλά άλλα. Εγώ προσωπικά με όλες αυτές τις ασκήσεις που κάναμε, έχω βοηθηθεί τα μέγιστα. Κάναμε πρακτική εξάσκηση των ασκήσεων μόνοι μας, ζευγαράκια αλλά και ομαδικά όλη η παρεούλα, ναι και οι 8 και ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Αναλώσαμε μεταξύ μας αρκετό χρόνο και ήταν αρκετές οι φορές που παρασυρόμασταν και μέναμε μέχρι τις πρωινές ώρες κάνοντας εξάσκηση ή διαβάζοντας διαδικτυακά. Εγώ προσωπικά έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου πολλά που αφορούν την Παναγιώτα. Είδα τα πράγματα από διαφορετική οπτική. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έχεις δώσει Παναγιώτη μου. 

Παναγιώτα Δημητρίου

To  Diploma in Coaching with NLP είναι ένα χρήσιμο πρόγραμμα για όλους. 
Σε αυτό το πρόγραμμα έμαθα τεχνικές αυτεπίγνωσης, τρόπους με τους οποίους μπορώ να θέτω σωστά δομημένους στόχους, ώστε να χαράσσω μια διαδρομή και ένα σχέδιο δράσης που θα με οδηγεί στην επιτυχία. 
Οι αποφάσεις μου πλέον δεν λαμβάνονται τυχαία ή παρορμητικά αλλά σύμφωνα με την εστίαση που εγώ η ίδια επιλέγω. 
Κατανόησα τις αξίες μου και πως αυτές μπορούν να αποτελέσουν κίνητρο για την λήψη αποφάσεων. 
Έμαθα να αναγνωρίζω και να διαχειρίζομαι τα συναισθήματα μου και το κυριότερο να καταλαβαίνω τα συναισθήματα των άλλων με αποτέλεσμα να δημιουργώ ποιοτικότερες σχέσεις και να εμπνέω θετικά τους ανθρώπους γύρω μου.
Όποιος αγαπαει τον εαυτο του και θελει να χτίσει όμορφες και υγιείς σχέσεις με τους γυρω του η συμμετοχη στο προγραμμα Diploma in Coaching with NLP είναι ένα πολύτιμο δώρο που μπορεί να προσφέρει στον εαυτό του.
Προσωπικά για εμένα το Diploma in Coaching with NLP είναι μια πόρτα που άνοιξα που με οδηγεί σε ένα φωτεινό μονοπάτι που στο τέλος του βρίσκεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. 
Χάρηκα πραγματικά που γνωρισα τον Παναγιωτη και την ομαδα του και είναι τιμή μου που τον είχα οδηγό σε αυτό το όμορφο ταξίδι μαθησης.

Γεωργία Λελεμψή

Δάσκαλε θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το νοιάξιμο! την ανθρωπιά! την δοτικότητα! κ την αγάπη! που έδωσες κ δίνεις σε εμένα αλλά κ σε όλους τους μαθητές σου! Θέλω επίσης να σου πω ότι η απλότητα κ η αμεσότητα που διδάσκεις με έχει βοηθήσει να καταλάβω... να κατανοήσω... να βρίσκω το νόημα ! (Κ όπως λένε. τι είναι αυτό που καθορίζει έναν καλό δάσκαλο? Όσο περισσότερο γνωρίζει το αντικείμενο... Τόσο πιο απλά το μεταφέρει! Όλα αυτά που προείπα σε χαρακτηρίζουν απόλυτα. Είμαι ευγνώμων που μαθήτευσα κοντά σου!

Κάτια Νικολίτση

«Το μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει αλλά μια φωτιά που πρέπει ν’ ανάψει» - Πλούταρχος Αυτό ακριβώς πρεσβεύει ο Παναγιώτης ,και αυτή την φωτιά ανάβει μέσα μας χωρίς να καίγεται κανείς! Κανείς δεν μου είχε μάθει , μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τόσες τεχνικές στην αποκωδικοποίηση και την διαχείριση των σκέψεων ,των συναισθημάτων και των συμπεριφορών τόσο των δικών μου ,αλλά και των γύρω μου. Μπήκα σε ένα ταξίδι προσωπικής εξερεύνησης , και ένωσα χαμένα κομμάτια εσωτερικού παζλ . Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να το περιγράψω αλλά ειλικρινά είναι σαν να ξανασυστήνεσαι με τον ίδιο σου τον εαυτό ..που πιστέψτε με πως μετά το NLP μόνο ο ίδιος δεν είναι. Άπειρα ευχαριστώ στην ομάδα του Success Hype με τον πιο χαρισματικό coach.

Αποστολία Τοπαλούδη

Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις NLP Coach , αυτή είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις! Ακόμα και εάν δε το βλέπεις επαγγελματικά, το diploma αυτό θα σου προσφέρει πραγματική αξία που θα σε βελτιώσει ώς άνθρωπο! Ο Παναγιώτης είναι επαγγελματίας, δοτικός και εξαιρετικός χαρακτήρας! Σε ευχαριστούμε πολύ Δάσκαλε!!!

Γιώργος Γιακουμίδης

Για σένα που θέλεις να εξελιχθείς ως άνθρωπος, να εκπαιδευτείς ως coach και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, ο Παναγιώτης είναι ο καλύτερος δάσκαλος, εκπαιδευτής! Ένας νέος και υπέροχος άνθρωπος με πολλές γνώσεις, χιούμορ και τεχνικές που θα σε εκπλήξουν! Σε ευχαριστώ πολύ Master Πάνος!

Μαρία Σπανού

Το πρόγραμμα nlp που διδάσκεις Παναγιώτη είναι έμπνευση! Προτείνω να το κάνουν όλοι είτε επαγγελματίας ψυχικής υγείας είτε για προσωπική εξέλιξη. Εγώ ένιωσα εξέλιξη ως CBT θεραπεύτρια στην δουλειά μου και φωτίστηκαν πολλά σημεία της ζωής μου! Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσεων! Ευχαριστώ για την αμεσότητα σου ως μέντορας και την μεταδοτικότητα σου. Δεν μπορώ να μην αναφέρω την γεναιοδωρία σου και το τρόπο που μας μεταφέρεις αυτή την εμπειρία! Σε ευχαριστώ!

Αλεξάνδρα Τακεσιάν

Ένας σπουδαίος δάσκαλος, με απλό τρόπο να εξηγεί τα δύσκολα πράγματα. Γιατί σπουδαίος δάσκαλος δεν είναι αυτός που διδάσκει, αλλά αυτός που εμπνέει!
Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το μάθημα αν θέλετε να γίνετε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Χριστίνα Λούσκου

Ο καλύτερος δάσκαλος, το καλύτερο παιδί, ο καλύτερος άνθρωπος! Πραγματικά αξίζει η προσπάθεια, είτε είσαι επαγγελματίας coach είτε αν θες να το κάνεις για τον εαυτό σου!

Μάρκος Βλάχος

 Στον καλύτερο coach που θα μπορούσε να έχει κανείς! Σε ευχαριστώ δάσκαλέ μου! Παντοτινά ευγνώμων για τις ώρες μαθημάτων και πρακτικών!

Ελένη Κολέτσα

 Ο Παναγιώτης είναι εξαιρετικός δάσκαλος! Γνώση , εμπειρία, πρακτική εξάσκηση, ποιότητα, σαφήνεια, κοινότητα! Αν είσαι επαγγελματίας coach και θέλεις να προσφέρεις ποιότητα στους coachee σου... Αν θέλεις να εξερευνήσεις τη δύναμή σου και να εξελιχθείς... Τότε το NLP είμαι για σένα!

Θεοδώρα Στυλιανού

Ξέρεις ότι, έχεις κάνει τη σωστή επιλογή δασκάλου , όταν ανυπομονείς για το επόμενο μάθημα! Όταν αυτά που μαθαίνεις βοηθάνε να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και να εξελιχθείς! Όταν μπορείς να τον συστήσεις ανεπιφύλακτα! Ανυπομονώ για την συνέχεια αγαπημένε! Σε ευχαριστώ.

Εύη Ισαάκογλου

Όταν κάτι είναι πολύ δυνατό...πρέπει να μοιράζεται για να γίνει δυνατότερο...όλα τα σεμιναρίου του success hype είναι πολύ ωραία...αλλά το σεμινάριο για το NLP είναι φανταστικό.πολυ γνώση κ πολύ ωραία δομημένη παρουσίαση.Αλλαξε ριζικά ο τρόπος σκέψης μου κ πήρα αποφάσεις που δεν περίμενα ποτέ ότι θα τολμούσα να πάρω.νομιζω ότι αν ασχολείστε με τον χώρο αυτοβελτιωσης επιβαλλεται να το παρακολουθησετε...είναι ότι πιο ωραίο έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής.κ η τιμή του συγκριτικά με άλλα που έχω παρακολουθήσει,είναι πάρα πολύ καλή.το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Στέλλα Περσέγογλου

Πολύ αξιόλογο και βοηθητικό, συνεισφέρει στην προσωπική βελτίωση και προσφέρει εκπληκτικά εργαλεία για να επιτευχθεί ο στόχος που βάζει ο κάθε άνθρωπος σε οποιονδήποτε τομέα.
Ο εκπαιδευτής, και αγαπημένος δάσκαλος, είναι μεταδοτικός και γίνεται κατανοητός χρησιμοποιώντας απλά παραδείγματα. 
Με λίγα λόγια είναι ένα value for money πρόγραμμα και θα έλεγα ένα MUST για όσους ενδιαφέρονται να καλυτερεύσουν τη ζωή τους, να κατανοήσουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.
Πραγματικά θα μου λείψουν τα μαθήματα που προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις και αναμνήσεις….είναι το μόνο αρνητικό που βρίσκω…ότι κάποια στιγμή τελειώνει

Βίκυ Στουρνάρα

Πολύ όμορφος χώρος και όλη η ομάδα του SuccessHype που σε κάνουν να νιώθεις σαν το σπίτι σου! Προσωπικά για εμένα τα σεμινάρια του Παναγιώτη με έκαναν να γνωρίσω και να καταλαβαίνω καλύτερα τον εαυτό μου να εξελίσσομαι και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος Αξίζει σίγουρα να δώσετε μια ευκαιρία στον εαυτό σας και να πάτε να δοκιμάσετε να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο του Παναγιώτη και σίγουρα δεν θα χάσετε!

Πέτρος Λότσιος

Απλά ένας υπέροχος άνθρωπος! Ένας άνθρωπος που το μόνο που θέλει είναι να βοηθήσει και να εξελίξει όσο περισσότερο γίνεται τον κόσμο γύρω του. Ένας άνθρωπος που δίνει αξία σε κάθε συνάνθρωπο του ξεχωριστά. Ένας άνθρωπος που προσφέρει αβίαστα πάντα με αγάπη και με όμορφες προθέσεις. Σε ευχαριστώ δάσκαλε. Σε ευχαριστώ για όλα. Πάμε να αφήσουμε τον κόσμο λιγάκι καλύτερο από ότι τον βρήκαμε.

Χασάν Βαλκάνλη

Το τρόπος του Παναγιώτη είναι μοναδικός. Έχει πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, τρομερή μεταδοτικότητα και καταφέρνει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρων των εκπαιδευόμενων χρησιμοποιώντας μοναδικές πινελιές χιούμορ. Το σημαντικότερο απ όλα όμως είναι ότι πρόκειται για έναν υπέροχο άνθρωπο που στέκεται δίπλα σου και προσφέρει απλόχερα την βοήθεια του σε ότι και αν χρειαστείς.

Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου

Το πρόγραμμα diploma in coaching του Παναγιώτη Φάσσα ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Πληθώρα ποιοτικών γνώσεων σε συνδυασμό με ένα υπέροχο κλίμα και έναν εκπαιδευτή που καταφέρνει να μεταδώσει τις γνώσεις του με πραγματικά υπέροχο τρόπο. Τί άλλο να ζητήσει κανείς;

Κώστας - Think it

Η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει ποτέ! Τα εργαλεία που έχω μάθει τα αποκαλώ "μαγικά"! Ευχαριστώ πολύ δάσκαλε!!!

Ελευθερία Γαϊτανίδου

Ένας σπουδαίος δάσκαλος, με απλό τρόπο να εξηγεί τα δύσκολα πράγματα. Γιατί σπουδαίος δάσκαλος δεν είναι αυτός που διδάσκει, αλλά αυτός που εμπνέει!
Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το μάθημα αν θέλετε να γίνετε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Χριστίνα Λούσκου

Tο Diploma in Coaching with NLP είναι μια δομημένη και εμπεριστατωμένη εκπαίδευση που απευθύνεται σε ειδικούς του χώρου αλλά και ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την προσωπικη τους εξέλιξη. Είτε ανήκεις στην πρώτη κατηγορία είτε στη δεύτερη είναι βέβαιο πως θα λάβεις αξία. Σε σύντομο χρόνο λαμβάνεις γνώσεις με τόσο ξεκάθαρο και κατανοητό τρόπο που σε άλλη περίπτωση ίσως απαιτείται περισσότερος χρόνος με αμφίβολο πολλές φορές αποτέλεσμα. Εγώ ως επαγγελματίας στον τομέα του Coaching μέσα από την εκπαίδευση του Παναγιώτη κατάφερα να δομήσω περισσότερο τη σκέψη μου, να καλλιεργήσω νέες δεξιότητες, να ενισχύσω τα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιώ και φυσικά να ενισχύσω την αυτοπεποίθηση μου σε επαγγελματικό επίπεδο και όχι μόνο. Πέρα από το επίπεδο της εκπαίδευσης, θα ήταν παράλειψη μου να μην αναφέρω την γενναιοδωρία του Παναγιώτη σε όλους τους τομείς. Προσφορά, μοίρασμα, υποστήριξη, ενθάρρυνση, κατανόηση, κατάρτιση είναι μερικά από τα στοιχεία που τον ξεχωρίζουν. Προτείνω ανεπιφύλακτα την παρούσα εκπαίδευση σε όποιον βρίσκεται σε δίλημμα για το αν αξίζει να την παρακολουθήσει ή όχι.

Ειρήνη Μαρωνίτου

Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, τότε ο δάσκαλος εμφανίζεται»…. Και κάπως έτσι, σε μια περίπλοκη για εμένα περίοδο, σχεδόν σε όλους τους πυλώνες της ζωής μου στην οποία αναζητούσα τρόπους και μέσα να αναβαθμίσω τους στόχους μου, ανακτώντας ταυτόχρονα την αίσθηση της προοπτικής, ο δρόμος μου διασταυρώθηκε με εκείνον του Παναγιώτη και του Success Hype. Από την πρώτη στιγμή γνώριζα πως βρήκα αυτό που αναζητούσα.! Στο Diploma in Coaching with NLP by Success Hype, διδάσκονται και εφαρμόζονται τεχνικές και μέθοδοι, που σε συνδυασμό με το πλαίσιο του NLP αυτόματα το κατατάσσουν στο επίπεδο εκείνο όπου ο κάθε ένας και η κάθε μία γίνεται αποδέκτης πανίσχυρων εργαλείων, για την προσωπική και την επαγγελματική του πρόοδο και εξέλιξη. Ο Παναγιώτης, με απλότητα, γενναιοδωρία, σαφήνεια, χαμόγελο, ανεξάντλητη υπομονή, εφευρετικότητα και αυθεντικότητα κατευθύνει τους μαθητές του στον εξατομικευμένο στόχο τους. Δάσκαλε, σε ευχαριστώ από την καρδιά μου, γιατί μέσω των μαθημάτων, της προσωπικότητας, της ευρυμάθειας, του επαγγελματισμού και κυρίως της ψυχραιμίας σου (!), βρήκα την κατεύθυνση του δρόμο που έψαχνα. Σε ευχαριστώ γιατί πίστεψες σε εμένα, όπως και σε κάθε άλλον μαθητή σου, ότι μπορώ να αποδεσμεύσω το δυναμικό που έχω μέσα μου και έχοντας χτίσει μαζί στέρεες βάσεις να εκτοξευθώ.!

Ζένια Α.

Έχεις απορίες;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Στείλε μας το μήνυμά σου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να συζητήσουμε για οποιαδήποτε θέμα σε ενδιαφέρει.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

logo

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚοΙΝΩΝΙΑΣ