fbpx

Έναρξη: 22 Μαρτίου 2023

«Το μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει αλλά μια φωτιά που πρέπει να ανάψει» - Πλούταρχος Αυτό ακριβώς πρεσβεύει ο Παναγιώτης και αυτή την φωτιά ανάβει μέσα μας χωρίς να καίγεται κανείς! Κανείς δε μου είχε μάθει , μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τόσες τεχνικές στην αποκωδικοποίηση και στη διαχείριση των σκέψεων ,των συναισθημάτων και των συμπεριφορών τόσο των δικών μου όσο και των γύρω μου. Μπήκα σε ένα ταξίδι προσωπικής εξερεύνησης και ένωσα χαμένα κομμάτια εσωτερικού παζλ. Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να το περιγράψω, αλλά ειλικρινά είναι σαν να συστήνεσαι εκ νέου με τον ίδιο σου τον εαυτό, που πιστέψτε με πως μετά το NLP μόνο ο ίδιος δεν είναι. Άπειρα ευχαριστώ στην ομάδα του Success Hype με τον πιο χαρισματικό coach.

Αποστολία Τοπαλούδη

Σου αξίζει κάτι καλύτερο;
Αν όχι τώρα, πότε;

Ξεκλείδωσε το απεριόριστο δυναμικό που κρύβεις μέσα σου και γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου με το νέο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης (Personal Development Workshop).

Είσαι έτοιμος/η λοιπόν να πας τη ζωή σου στο επόμενο επίπεδο; Μη χάσεις αυτήν την ευκαιρία να επενδύσεις στον εαυτό σου και να ζήσεις τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν.

Κάνε εγγραφή στο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης σήμερα και δες τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή σου!

Παναγιώτης Φάσσας
NLP Trainer by INLPTA and Coaching trainer by IAFTC

Περιγραφή του προγράμματος:

To PDW (Personal Development Workshop) είναι ένα εντατικό – διαδραστικό εργαστήρι 8 εβδομάδων, που συνδιάζει αποτελεσματικά τα εργαλεία και τις πρακτικές του Self-Coaching και του NLP (νεύρο-γλωσσικού προγραμματισμού). Το εργαστήρι αυτό είναι ιδανικό για εσένα που ήρθε η ώρα να αλλάξεις επιτέλους τη ζωή σου και να περπατήσεις στο μονοπάτι της αυτοβελτίωσης. Αν όχι τώρα, πότε; Αν δεν το κάνεις εσύ για τον εαυτό σου, ποιος περιμένεις;

Το Personal Development Workshop (PDW) στηρίζεται σε 8 βασικούς πυλώνες:

Αξίες & Πεποιθήσεις: Η αυτογνωσία είναι σημείο εκκίνησης και όχι τελικός προορισμός. 

 • Θα γνωρίσεις τον εαυτό σου σε βάθος, ώστε να μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω.
 • Θα ανακαλύψεις τι σε κρατούσε πίσω μέχρι τώρα.
 • Πως να διαλύεις τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις.
 • Πως θα συγκεντρώσεις τις εσωτερικές σου δυνατότητες και προσωπικές σου ικανότητες για να επιτυγχάνεις με βεβαιότητα τους στόχους σου. 

Συναισθηματική Διαχείριση: Τα συναισθήματα μας επηρεάζουν τις σκέψεις μας και τις πράξεις μας!

Θα μάθεις:

 • Να αναγνωρίζεις και να κατανοείς τα συναισθήματα σου.
 • Να τα ρυθμίζεις όπως εσύ θέλεις.
 • Να μειώνεις την ένταση και την ποσότητα των αρνητικών συναισθημάτων.
 • Να βιώνεις τα θετικά συναισθήματα, χωρίς να περιμένεις να συμβεί κάτι για να τα πυροδοτήσει.

Διαδικασία Στοχοθέτησης: Όποιος δεν είναι πρωταγωνιστής της ζωής του, είναι καταδικασμένος να παίζει κομπάρσος στο έργο κάποιου άλλου. Ο καλύτερος τρόπος για να μην πέσεις σε αυτήν την παγίδα, είναι να ακολουθήσεις τη σωστή διαδικασία στοχοθέτησης.

Θα μάθεις:

 • Τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού πλάνου δράσης.
 • Τη μέθοδο δημιουργίας και διατήρησης του κινήτρου.
 • Τους τρόπους για την αντιμετώπιση των εμποδίων που μπορεί να εμφανιστούν.
 • Τη στρατηγική παρακολούθησης των αποτελεσμάτων.
Διαχείριση Χρόνου – Time ManagementΒασική προϋπόθεση της αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου είναι ο καθορισμός στόχων και προτεραιοτήτων.
 
Θα μάθεις:
 
 • Να καθορίζεις τις προτεραιότητές σου.
 • Να οργανώνεις το χρόνο σου. 
 • Να μένεις πειθαρχημένος στο πρόγραμμα και να το ακολουθείς. 
 • Να αποφεύγεις τους περισπασμούς.
 

Σχέσεις – Tο αλατοπίπερο της ζωής: Η οικοδόμηση και διατήρηση ισχυρών σχέσεων απαιτεί χρόνο, προσπάθεια και όρια.

 Θα μάθεις:

 • Να αναγνωρίζεις την κινητήρια “γλώσσα αγάπης” τόσο τη δική σου, όσο και των ανθρώπων γύρω σου.
 • Να κάνεις λεπτομερή χαρτογράφηση, αξιολόγηση και  επαναπροσδιορισμό των σχέσεων σου.
 • Να θέτεις υγιή όρια στις σχέσεις σου.

Διαχείριση άγχους και stress: Είναι μια κρίσιμη παράμετρος για τη διατήρηση μιας υγιούς και ισορροπημένης ζωής.

Θα μάθεις:

 • Να αναγνωρίζεις από που πηγάζει το άγχος και στρες σου.
 • Μηχανισμούς διαχείρισης του άγχους. 
 • Να αποκτάς τον έλεγχο των στρεσογόνων καταστάσεων.
 • Να διαχειρίζεσαι το άγχος της καθημερινότητας
Επικοινωνιακές ΔεξιότητεςΤα πάντα γύρω μας είναι επικοινωνία.
 
Θα μάθεις πως να χρησιμοποιείς την επικοινωνία για:
 
 • Να βελτιώσεις τις σχέσεις σου.
 • Να οικοδομήσεις εμπιστοσύνη.
 • Να αποφύγεις παρεξηγήσεις.
 • Να μεταδόσεις αποτελεσματικά τις σκέψεις, τις ιδέες και τα συναισθήματα σου.
Διαδικασία Λήψης ΑποφάσεωνΕξετάζοντας όλες τις επιλογές και συλλέγοντας πληροφορίες, μπορείς να πάρεις καλύτερες και πιο γρήγορες αποφάσεις.
 
Θα μάθεις:
 
 • Να ανακαλύπτεις όλες τις διαθέσιμες επιλογές.
 • Να εξετάζεις τις επιπτώσεις της καθεμίας επιλογής.
 • Να λαμβάνεις αποφάσεις γρήγορα.

Σημαντικές πληροφορίες για το πρόγραμμα

 • Ξεκινάει 22/03 του 2023
 • Έχει διάρκεια 8 εβδομάδες. Συνολικά 8 μαθήματα των 3+ωρών.
 • Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο χώρο μας στην Καλλιθέα με παράλληλη μετάδοση μέσω zoom.
 • Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, 18:00-21:00
 • Όλα τα μαθήματα μαγνητοσκοπούνται και αναρτώνται στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα μας όπου υπάρχει πρόσβαση εφόρου ζωής

Κόστος: 400

Στα δίδακτρα συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

Τρόποι Πληρωμής:

Δυνατότητα δόσεων: Εξόφληση σε 2 άτοκες (2*200€) μέσω χρεωστικής κάρτας

Μεταφορά σε Τραπεζικό Λογαριασμό, IBAN (Τράπεζα Πειραιώς, Alpha bank, Εθνική Τράπεζα ).
Χρήση Πιστωτικής / Χρεωστικής κάρτας, PayPal

Tρόποι πληρωμής

Εφάπαξ καταβολή

360€

2 άτοκες δόσεις των 200€

400€

Έχεις απορίες;

επικοινωνησε μαζι μασ

Στείλε μας το μήνυμα σου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να συζητήσουμε για οποιοδήποτε θέμα σε ενδιαφέρει.

τηλεφωνο

Τι είπαν για τα προγράμματά μας

Πραγματικά η καλύτερη επένδυση χρόνου και χρημάτων που έχω κάνει. Παναγιώτη σ’ ευχαριστώ γι αυτή τη μοναδική εμπειρία. Έμαθα απίθανα πράγματα για το μυαλό, τη διαχείριση των συναισθημάτων και του πώς να προσφέρω στο συνάνθρωπο….Τα εργαλεία που μας έδειξες για να γίνουμε αποτελεσματικοί coach με βοήθησαν πολύ να μάθω καλύτερα τον εαυτό μου και όσα θέλω και μπορώ να πετύχω, και κυρίως νιώθω έτοιμος να τα μεταλαμπαδεύσω και σε άλλους ανθρώπους. Σ’ ευχαριστώ πολύ και πάλι, κι εύχομαι η ΟΜΑΔΑΡΑ του Success Hype να μεγαλώνει συνεχώς. Το αξίζεις κι εσύ και όλα τα παιδιά της ομάδας!!!

Κωνσταντίνος Μπαβέλλας

Παναγιώτη το diploma in coaching with NLP, ήταν μια πολυ ομορφη εμπειρία και η δομή του προγραμματος ήταν τέτοια, όπου απλά το κάνει κατάλληλο για οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει!!! Μου άρεσαν η μεταδοτικοτητα σου και η υπομονή σου με τις ερωτήσεις που κάναμε και παρ'όλο που βγαίναμε συνεχώς εκτός προγραμματος, εσυ ήσουν εκεί για να μας λυσεις όλες τις απορίες και να μας δώσεις επιπλέον υλικό 😊 Την συγκεκριμένη πιστοποιηση δεν θα την προτεινα μόνο σε κάποιον άνθρωπο που θέλει να γίνει NLP coach, αλλά και σε οποιονδήποτε θέλει να αυξήσει την αποτελεσματικότητα του, στην ευρύτερη επικοινωνία με τους ανθρώπους γυρω του 😄

Νικόλαος Γαλατσίδας

Εύχομαι αυτός ο αυθορμητισμός να μην αλλάξει με τα χρόνια και τις επιτυχίες. Κράτησε τη μαγεία που έχεις μέσα σου και τον ενθουσιασμό σου όσο μπορείς γνήσιο και καθαρό. 

Έχω σπουδάσει διαχρονικά πολλά και διάφορα. Έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια  διαδικτυακά αλλά και δια ζώσεις γιατί είμαι εκ φύσεως ένα ανήσυχο άτομο. . .  Είναι (πρέπει να ομολογήσω), από τις μοναδικές φορές που πραγματικά νοιώθω μέσα μου ένα ξεχωριστό ενθουσιασμό και μια ιδιαίτερη χαρά για το μάθημα.

Θυμάμαι που σε γνώρισα μέσα από τα μικρά βιντεάκια που ξεκίνησες να κάνεις στο YouTube. Με αυτά μου έκανες παρέα στον πρωινό μου περίπατο και με προβλημάτιζες καθημερινά και με ένα διαφορετικό θέμα, το οποίο μετά επεξεργαζόμουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μετά παρακολούθησα κάποια από τα σεμινάρια σου και μαγεύτηκα τόσο από την ωριμότητα της ηλικίας σου, όσο και από τις γνώσεις και τη μεταδοτικότητα σου. Πολύ συνειδητοποιημένη πλέον αποφάσισα να παρακολουθήσω μαζί σου το NLP (φεύγοντας από το κολλέγιο που θα το έκανα) και συμπαρέσυρα μαζί μου και όλη την ομαδοπαρέα μου (αν το μάθουν στο κολλέγιο θα με μπλοκάρουν από το σύστημα τους)

Πραγματικά Παναγιώτη μου, είμαστε όλοι γοητευμένοι τόσο μαζί σου όσο και με τον τρόπο σου ως εκπαιδευτής. Δεν είναι μόνο οι γνώσεις που έχουμε αποκομίσει μέσα από το πρόγραμμα σου. Είναι και πολλά άλλα. Εγώ προσωπικά με όλες αυτές τις ασκήσεις που κάναμε, έχω βοηθηθεί τα μέγιστα. Κάναμε πρακτική εξάσκηση των ασκήσεων μόνοι μας, ζευγαράκια αλλά και ομαδικά όλη η παρεούλα, ναι και οι 8 και ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Αναλώσαμε μεταξύ μας αρκετό χρόνο και ήταν αρκετές οι φορές που παρασυρόμασταν και μέναμε μέχρι τις πρωινές ώρες κάνοντας εξάσκηση ή διαβάζοντας διαδικτυακά. Εγώ προσωπικά έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου πολλά που αφορούν την Παναγιώτα. Είδα τα πράγματα από διαφορετική οπτική. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έχεις δώσει Παναγιώτη μου. 

Παναγιώτα Δημητρίου

To  Diploma in Coaching with NLP είναι ένα χρήσιμο πρόγραμμα για όλους. 
Σε αυτό το πρόγραμμα έμαθα τεχνικές αυτεπίγνωσης, τρόπους με τους οποίους μπορώ να θέτω σωστά δομημένους στόχους, ώστε να χαράσσω μια διαδρομή και ένα σχέδιο δράσης που θα με οδηγεί στην επιτυχία. 
Οι αποφάσεις μου πλέον δεν λαμβάνονται τυχαία ή παρορμητικά αλλά σύμφωνα με την εστίαση που εγώ η ίδια επιλέγω. 
Κατανόησα τις αξίες μου και πως αυτές μπορούν να αποτελέσουν κίνητρο για την λήψη αποφάσεων. 
Έμαθα να αναγνωρίζω και να διαχειρίζομαι τα συναισθήματα μου και το κυριότερο να καταλαβαίνω τα συναισθήματα των άλλων με αποτέλεσμα να δημιουργώ ποιοτικότερες σχέσεις και να εμπνέω θετικά τους ανθρώπους γύρω μου.
Όποιος αγαπαει τον εαυτο του και θελει να χτίσει όμορφες και υγιείς σχέσεις με τους γυρω του η συμμετοχη στο προγραμμα Diploma in Coaching with NLP είναι ένα πολύτιμο δώρο που μπορεί να προσφέρει στον εαυτό του.
Προσωπικά για εμένα το Diploma in Coaching with NLP είναι μια πόρτα που άνοιξα που με οδηγεί σε ένα φωτεινό μονοπάτι που στο τέλος του βρίσκεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. 
Χάρηκα πραγματικά που γνωρισα τον Παναγιωτη και την ομαδα του και είναι τιμή μου που τον είχα οδηγό σε αυτό το όμορφο ταξίδι μαθησης.

Γεωργία Λελεμψή

Δάσκαλε θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το νοιάξιμο! την ανθρωπιά! την δοτικότητα! κ την αγάπη! που έδωσες κ δίνεις σε εμένα αλλά κ σε όλους τους μαθητές σου! Θέλω επίσης να σου πω ότι η απλότητα κ η αμεσότητα που διδάσκεις με έχει βοηθήσει να καταλάβω... να κατανοήσω... να βρίσκω το νόημα ! (Κ όπως λένε. τι είναι αυτό που καθορίζει έναν καλό δάσκαλο? Όσο περισσότερο γνωρίζει το αντικείμενο... Τόσο πιο απλά το μεταφέρει! Όλα αυτά που προείπα σε χαρακτηρίζουν απόλυτα. Είμαι ευγνώμων που μαθήτευσα κοντά σου!

Κάτια Νικολίτση

«Το μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει αλλά μια φωτιά που πρέπει ν’ ανάψει» - Πλούταρχος Αυτό ακριβώς πρεσβεύει ο Παναγιώτης ,και αυτή την φωτιά ανάβει μέσα μας χωρίς να καίγεται κανείς! Κανείς δεν μου είχε μάθει , μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τόσες τεχνικές στην αποκωδικοποίηση και την διαχείριση των σκέψεων ,των συναισθημάτων και των συμπεριφορών τόσο των δικών μου ,αλλά και των γύρω μου. Μπήκα σε ένα ταξίδι προσωπικής εξερεύνησης , και ένωσα χαμένα κομμάτια εσωτερικού παζλ . Δεν ξέρω πως θα μπορούσα να το περιγράψω αλλά ειλικρινά είναι σαν να ξανασυστήνεσαι με τον ίδιο σου τον εαυτό ..που πιστέψτε με πως μετά το NLP μόνο ο ίδιος δεν είναι. Άπειρα ευχαριστώ στην ομάδα του Success Hype με τον πιο χαρισματικό coach.

Αποστολία Τοπαλούδη

Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις NLP Coach , αυτή είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις! Ακόμα και εάν δε το βλέπεις επαγγελματικά, το diploma αυτό θα σου προσφέρει πραγματική αξία που θα σε βελτιώσει ώς άνθρωπο! Ο Παναγιώτης είναι επαγγελματίας, δοτικός και εξαιρετικός χαρακτήρας! Σε ευχαριστούμε πολύ Δάσκαλε!!!

Γιώργος Γιακουμίδης

Για σένα που θέλεις να εξελιχθείς ως άνθρωπος, να εκπαιδευτείς ως coach και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, ο Παναγιώτης είναι ο καλύτερος δάσκαλος, εκπαιδευτής! Ένας νέος και υπέροχος άνθρωπος με πολλές γνώσεις, χιούμορ και τεχνικές που θα σε εκπλήξουν! Σε ευχαριστώ πολύ Master Πάνος!

Μαρία Σπανού

Το πρόγραμμα nlp που διδάσκεις Παναγιώτη είναι έμπνευση! Προτείνω να το κάνουν όλοι είτε επαγγελματίας ψυχικής υγείας είτε για προσωπική εξέλιξη. Εγώ ένιωσα εξέλιξη ως CBT θεραπεύτρια στην δουλειά μου και φωτίστηκαν πολλά σημεία της ζωής μου! Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσεων! Ευχαριστώ για την αμεσότητα σου ως μέντορας και την μεταδοτικότητα σου. Δεν μπορώ να μην αναφέρω την γεναιοδωρία σου και το τρόπο που μας μεταφέρεις αυτή την εμπειρία! Σε ευχαριστώ!

Αλεξάνδρα Τακεσιάν

Ένας σπουδαίος δάσκαλος, με απλό τρόπο να εξηγεί τα δύσκολα πράγματα. Γιατί σπουδαίος δάσκαλος δεν είναι αυτός που διδάσκει, αλλά αυτός που εμπνέει!
Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το μάθημα αν θέλετε να γίνετε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Χριστίνα Λούσκου

Ο καλύτερος δάσκαλος, το καλύτερο παιδί, ο καλύτερος άνθρωπος! Πραγματικά αξίζει η προσπάθεια, είτε είσαι επαγγελματίας coach είτε αν θες να το κάνεις για τον εαυτό σου!

Μάρκος Βλάχος

 Στον καλύτερο coach που θα μπορούσε να έχει κανείς! Σε ευχαριστώ δάσκαλέ μου! Παντοτινά ευγνώμων για τις ώρες μαθημάτων και πρακτικών!

Ελένη Κολέτσα

 Ο Παναγιώτης είναι εξαιρετικός δάσκαλος! Γνώση , εμπειρία, πρακτική εξάσκηση, ποιότητα, σαφήνεια, κοινότητα! Αν είσαι επαγγελματίας coach και θέλεις να προσφέρεις ποιότητα στους coachee σου... Αν θέλεις να εξερευνήσεις τη δύναμή σου και να εξελιχθείς... Τότε το NLP είμαι για σένα!

Θεοδώρα Στυλιανού

Ξέρεις ότι, έχεις κάνει τη σωστή επιλογή δασκάλου , όταν ανυπομονείς για το επόμενο μάθημα! Όταν αυτά που μαθαίνεις βοηθάνε να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και να εξελιχθείς! Όταν μπορείς να τον συστήσεις ανεπιφύλακτα! Ανυπομονώ για την συνέχεια αγαπημένε! Σε ευχαριστώ.

Εύη Ισαάκογλου

Όταν κάτι είναι πολύ δυνατό...πρέπει να μοιράζεται για να γίνει δυνατότερο...όλα τα σεμιναρίου του success hype είναι πολύ ωραία...αλλά το σεμινάριο για το NLP είναι φανταστικό.πολυ γνώση κ πολύ ωραία δομημένη παρουσίαση.Αλλαξε ριζικά ο τρόπος σκέψης μου κ πήρα αποφάσεις που δεν περίμενα ποτέ ότι θα τολμούσα να πάρω.νομιζω ότι αν ασχολείστε με τον χώρο αυτοβελτιωσης επιβαλλεται να το παρακολουθησετε...είναι ότι πιο ωραίο έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής.κ η τιμή του συγκριτικά με άλλα που έχω παρακολουθήσει,είναι πάρα πολύ καλή.το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Στέλλα Περσέγογλου

Πολύ αξιόλογο και βοηθητικό, συνεισφέρει στην προσωπική βελτίωση και προσφέρει εκπληκτικά εργαλεία για να επιτευχθεί ο στόχος που βάζει ο κάθε άνθρωπος σε οποιονδήποτε τομέα.
Ο εκπαιδευτής, και αγαπημένος δάσκαλος, είναι μεταδοτικός και γίνεται κατανοητός χρησιμοποιώντας απλά παραδείγματα. 
Με λίγα λόγια είναι ένα value for money πρόγραμμα και θα έλεγα ένα MUST για όσους ενδιαφέρονται να καλυτερεύσουν τη ζωή τους, να κατανοήσουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.
Πραγματικά θα μου λείψουν τα μαθήματα που προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις και αναμνήσεις….είναι το μόνο αρνητικό που βρίσκω…ότι κάποια στιγμή τελειώνει

Βίκυ Στουρνάρα

Πολύ όμορφος χώρος και όλη η ομάδα του SuccessHype που σε κάνουν να νιώθεις σαν το σπίτι σου! Προσωπικά για εμένα τα σεμινάρια του Παναγιώτη με έκαναν να γνωρίσω και να καταλαβαίνω καλύτερα τον εαυτό μου να εξελίσσομαι και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος Αξίζει σίγουρα να δώσετε μια ευκαιρία στον εαυτό σας και να πάτε να δοκιμάσετε να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο του Παναγιώτη και σίγουρα δεν θα χάσετε!

Πέτρος Λότσιος

Απλά ένας υπέροχος άνθρωπος! Ένας άνθρωπος που το μόνο που θέλει είναι να βοηθήσει και να εξελίξει όσο περισσότερο γίνεται τον κόσμο γύρω του. Ένας άνθρωπος που δίνει αξία σε κάθε συνάνθρωπο του ξεχωριστά. Ένας άνθρωπος που προσφέρει αβίαστα πάντα με αγάπη και με όμορφες προθέσεις. Σε ευχαριστώ δάσκαλε. Σε ευχαριστώ για όλα. Πάμε να αφήσουμε τον κόσμο λιγάκι καλύτερο από ότι τον βρήκαμε.

Χασάν Βαλκάνλη

Το τρόπος του Παναγιώτη είναι μοναδικός. Έχει πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, τρομερή μεταδοτικότητα και καταφέρνει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρων των εκπαιδευόμενων χρησιμοποιώντας μοναδικές πινελιές χιούμορ. Το σημαντικότερο απ όλα όμως είναι ότι πρόκειται για έναν υπέροχο άνθρωπο που στέκεται δίπλα σου και προσφέρει απλόχερα την βοήθεια του σε ότι και αν χρειαστείς.

Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου

Το πρόγραμμα diploma in coaching του Παναγιώτη Φάσσα ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Πληθώρα ποιοτικών γνώσεων σε συνδυασμό με ένα υπέροχο κλίμα και έναν εκπαιδευτή που καταφέρνει να μεταδώσει τις γνώσεις του με πραγματικά υπέροχο τρόπο. Τί άλλο να ζητήσει κανείς;

Κώστας - Think it

Η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει ποτέ! Τα εργαλεία που έχω μάθει τα αποκαλώ "μαγικά"! Ευχαριστώ πολύ δάσκαλε!!!

Ελευθερία Γαϊτανίδου

Ένας σπουδαίος δάσκαλος, με απλό τρόπο να εξηγεί τα δύσκολα πράγματα. Γιατί σπουδαίος δάσκαλος δεν είναι αυτός που διδάσκει, αλλά αυτός που εμπνέει!
Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το μάθημα αν θέλετε να γίνετε μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Χριστίνα Λούσκου

Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, τότε ο δάσκαλος εμφανίζεται»…. Και κάπως έτσι, σε μια περίπλοκη για εμένα περίοδο, σχεδόν σε όλους τους πυλώνες της ζωής μου στην οποία αναζητούσα τρόπους και μέσα να αναβαθμίσω τους στόχους μου, ανακτώντας ταυτόχρονα την αίσθηση της προοπτικής, ο δρόμος μου διασταυρώθηκε με εκείνον του Παναγιώτη και του Success Hype. Από την πρώτη στιγμή γνώριζα πως βρήκα αυτό που αναζητούσα.! Στο Diploma in Coaching with NLP by Success Hype, διδάσκονται και εφαρμόζονται τεχνικές και μέθοδοι, που σε συνδυασμό με το πλαίσιο του NLP αυτόματα το κατατάσσουν στο επίπεδο εκείνο όπου ο κάθε ένας και η κάθε μία γίνεται αποδέκτης πανίσχυρων εργαλείων, για την προσωπική και την επαγγελματική του πρόοδο και εξέλιξη. Ο Παναγιώτης, με απλότητα, γενναιοδωρία, σαφήνεια, χαμόγελο, ανεξάντλητη υπομονή, εφευρετικότητα και αυθεντικότητα κατευθύνει τους μαθητές του στον εξατομικευμένο στόχο τους. Δάσκαλε, σε ευχαριστώ από την καρδιά μου, γιατί μέσω των μαθημάτων, της προσωπικότητας, της ευρυμάθειας, του επαγγελματισμού και κυρίως της ψυχραιμίας σου (!), βρήκα την κατεύθυνση του δρόμο που έψαχνα. Σε ευχαριστώ γιατί πίστεψες σε εμένα, όπως και σε κάθε άλλον μαθητή σου, ότι μπορώ να αποδεσμεύσω το δυναμικό που έχω μέσα μου και έχοντας χτίσει μαζί στέρεες βάσεις να εκτοξευθώ.!

Ζένια Α.

Exclusive Bonus: Δώρο με την εγγραφή σου, συμμετοχή στο ζωντανό σεμινάριο “Το Σύστημα της Επιτυχίας” και απεριόριστη πρόσβαση στις μαγνητοσκοπήσεις του σεμιναρίου. (Αξία 80)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚοΙΝΩΝΙΑΣ